Ova web stranica koristi tehnologiju kolačića (eng. Cookies) da bi ispravno prikazivala sadržaj.
Korištenjem stranice slažete se sa korištenjem tehnologije kolačića.

U četvrtak 17. svibnja u Općinskoj vijećnici Općine Orehovica, načelnik Franjo Bukal održao je prijem učenika OŠ Orehovica koji su ostvarili odlične rezultate na provedenim županijskim i državnim natjecanjima, kako bi primili nagrade za uložen rad i trud.

Na prijemu su bili Noa Botić, učenik 6. razreda, te učenici 8. razreda Tin Plaftak i Alex Krištofić uz pratnju ravnatelja OŠ Orehovica Željka Krištofića.
Načelnik Franjo Bukal čestitao je učenicima na ostvarenim rezultatima. Zahvalio im je na njihovom radu i trudu. Smatra da su za takve rezultate morali uložiti puno truda. Također se zahvalio mentorima i roditeljima koji su im sigurno bili velika podrška.

Noa Botić na Županijskom je natjecanju osvojio 6. mjesto iz geografije.

Tin Plaftak na Županijskom natjecanju iz geografije uvjerljivo je osvojio 1. mjesto što mu je osiguralo plasman na državnu razinu natjecanja koje se održavalo u Vukovaru od 23. do 25. travnja 2018. godine. Na državnom natjecanju iz geografije Tin se natjecao u kategoriji 8. razreda (15 najboljih geografa u državi od ukupno 40 000 osmaša). Natjecanje se sastojalo od 2 dijela:od pismenog ispita i praktičnog rada. Tin je završio natjecanje kao 10. najbolji geograf u kategoriji osmih razreda, s tim da je u pismenom dijelu natjecanja postigao 3. rezultat.

Alex Krištofić, učenik osmog razreda, sudjelovao je na Županijskom natjecanju iz njemačkog jezika te je zauzeo 10. mjesto od ukupno plasiranih 22 učenika.

Za te rezultate načelnik se zahvalio mentorima, gospođi Aleksandri Srnec radi pripreme učenika iz predmeta geografije te gospođi Jasminki Dodlek za pripremu iz njemačkoga jezika.

Ravnatelj Željko Krištofić dodao je da je Tin Plaftak sudjelovao i na natjecanju iz informatike te da je za pripremu zaslužna gospođa Tanja Oreški. Napomenuo je da još neka natjecanja traju (Smotra građanskog odgoja, Natjecanje iz tehničke kulture), da su se učenici dobro plasirali pa stoga očekuje također uspješne rezultate. Međutim, ishod svih natjecanja treba pričekati do kraja svibnja.

Načelnik je poželio da i sljedeće godine nastave ovako marljivo raditi te da tako ubuduće predstavljaju svoju školu i svoju općinu. Na kraju druženja učenicima su podijeljeni pokloni kao nagrada, ali i kao poticaj za daljnji rad i uspjeh. Učenici su dobili knjige, globuse, pribor za pisanje i kalkulator, a mentorice i ravnatelj simbolične poklone.

Uredovno vrijeme

Ponedjeljak - petak
   08:00 - 13:00 sati
 
Vikendom i praznicima
   Općinski ured ne radi

Općinski imenik

Općina Orehovica
Tel.: 040/635-275
Fax.: 040/636-039
OIB: 99677841113
Adresa: Čakovečka 9
E-mail adresa:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Općinski načelnik
040/636-040

Osnovna Škola Orehovica
040/635-020

Područna Škola Podbrest
040/620-205

Ambulanta - Dom zdravlja
040/635-130

Stomatološka ordinacija
099/2873-355

Poštanski ured Orehovica
040/635-504

Projekt FINOTEKA

finoteka

Pjesma Revica